IPL Hudförbättring

Powerlite IPL är modern teknik som tar din hudvård till en helt ny dimension.

Powerlite IPL bygger på Intensivt Pulsat Ljus (IPL) som effektivt behandlar skadad hud och bromsar effekterna av hudens åldrande inifrån. Behandlingarna är dessutom smärtfria, säkra och snabba. Ljuset går ner i dermis där det omvandlas till energi och på så sätt stimulerars cellförnyelsen. Vid behandling av pigment/sol/åldersfläckar eller ytliga kärl tar pigmentet i fläckarna eller i blodet upp energin i ljuset och omvandlar den till värme som förstör pigmentet, blodet koagulerar och kärlet kollapsar/försvinner.
Resultatet är en jämnare hudton.

Ansikte                                              2300:-
Dekolletage                                    1600:-
Ansikte & Dekolletage                 3300:-
Enstaka områden/pulser       fr. 800:-

En kur på 4 gånger rekommenderas med 4 veckors mellanrum mellan behandlingarna.

Boka alltid en gratis konsultation första gången!

IPL Hårborttagning

Powerlite IPL tar bort oönskad hårväxt med hjälp av intensivt pulsat ljus (IPL). Ljuset förstör hårsäcken så att inget nytt hår kan växa fram. Powerlite IPL är snabb, säker och ger permanent hårreducering efter ett fåtal behandlingar.

Behandlingen kan utföras både i ansiktet och på kroppen.

I allmänhet behövs ca 4-8 behandlingar för att få bort all hårväxt. Det beror på att hårstrået måste befinna sig i växande, anagen, fas för att påverkas. Ca 20-30%(kropp), 50-60%(ansikte) av håren är i växande fas och detta växlas i cykler med några månaders intervaller. En behandlingsintervall på 7-9 veckor emellan är att rekommendera.

Behandlingen fungerar endast på mörka strån, dvs inte på vita, röda eller ljust blonda. För att få bästa resultat är kontrasten mellan ljus hy och mörka, grova strån som möjligt bäst.

Boka alltid en gratis konsultation första gången!

OBS!

Du får inte sola på minst 4 veckor före din behandling, inte under pågående behandlingsförlopp och inte på 1 vecka efter avslutad behandling.